torstai 28. tammikuuta 2016

Nyt kaikki ilmoittautumaan Tammileirille!

 

TAMMILEIRI XVI LIESKA  9.-12.6.2016

SAUVON AHTELASSA


ILMOITTAUTUMISOHJE 


Tammileiri XVI Lieskan ilmoittautumisaika on 25.1.–6.3.2016. Tammileirille ilmoittaudutaan partion jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta PartioID-tunnuksella.

Alle 18 vuotiaan ilmoittautumisen tekee leiriläisen huoltaja omalla huoltajan PartioID-tunnuksella. Huoltajan PartioID tunnuksen rekisteröimiseen tarvitaan huoltajanumero sekä Kuksaan merkitty sähköpostiosoite; nämä tiedot saa oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta.   

Myös ei-partiolaiset, perheleirille tulevat lapset ja partioon tutustujat ilmoittautuvat Tammileirin nettisivuilta löytyvän Kuksa-ilmoittautumislinkin kautta. Aloitussivulta valitaan lomake joka ei vaadi sisäänkirjautumista eikä PartioIDtä.  

Leirin ilmoittautumislinkki löytyy Tammileirin nettisivulta osoitteesta: http://tammileiri.fi/ilmoittautuminen/

Ilmoittautumalla ilmoittautuja/huoltaja hyväksyy tietojen siirtämisen sähköisiin leirirekistereihin. 


LEIRIMAKSU 


Leirimaksuun 85€ sisältyy leiripaita sekä tuubihuivi. T-paidan kokoa kysytään ilmoittautumislomakkeessa. Lomakkeella voi myös tilata leirimukin. Teräksinen Tammileiri XVI logolla varustettu muki ei sisälly leirimaksuun. Mukin hinta on 12€ ja se laskutetaan leirimaksun yhteydessä. 

Leirin hintaan sisältyy kuljetus Sauvon Ahtelaan Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämällä yhteiskuljetuksella. Leiriltä poistutaan omilla kyydeillä. Leirin viimeisenä päivänä on päätösjuhla, jota myös vanhemmat on kutsuttu seuraamaan. Jos leiriläisen paluukuljetus tuottaa ongelmia, niin leiriorganisaatio auttaa järjestelyissä.  


TERVEYSTIEDOT JA ERITYISRUOKAVALIOT 


Terveystiedot tulevat leirilääkinnän ja leirisairaalan käyttöön ja ne tuhotaan leirin jälkeen. Mikäli ennen leiriä on tarvetta keskustella leirisairaalan kanssa, pyydämme ottamaan yhteyttä Niko Vähäsarjaan, p. 050-312 9430 /niko.vahasarja@partio.fi.

Erityisruokavalioiden kohdalla on merkittävä erityisen tarkasti kaikki tarvittavat tiedot, esimerkiksi sopiiko raaka-aine raakana/kypsennettynä. Huolellinen vastaaminen varmistaa riittävät tiedot leirikeittiölle, jotta leiriläinen saa maistuvaa ja hänelle sopivaa ruokaa.  


MUUTA  


Mikäli leiriläistä ei saa kuvata tai haastatella partion tai muiden julkaisuihin, nettisivulle tai televisioon, tulee ottaa yhteyttä Partiopiirin leirityöntekijään: Niko Vähäsarja, p. 050-3129430/niko.vahasarja@partio.fi 


PERUUTUKSET JA VAKUUTUS 


Ilmoittautumisen voi perua 6.3.2016 saakka veloituksetta. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta, mutta sinulla on mahdollisuus etsiä joku tilallesi leirille. Sairastapauksessa korvausta haetaan partiovakuutuksesta (hakemuksen liitteeksi tarvitaan lääkärintodistus). 
Tammileirillä on kesätyötakuu, jolloin osallistumisen voi perua veloituksetta 13.5.2016 saakka, mikäli saat kesätyöpaikan. 

 KYSYTTÄVÄÄ?


Narvin Tyttöjen Tammileiri yhteyshenkilönä toimii Suvi Lamminen. Suvin tavoittaa lippukunnan puhelimesta p. 044 917 7314 tai suvilamminen@netti.fi

Narvin Tytöt tukevat Tammileirille osallistuvia. Sudenpentujen ja seikkailijoiden sekä mukaan lähtevien vanhempien oma osuus on 50 € / henkilö. Kaverireiden leirimaksu on 85 €.

Nyt on siis aika ilmoittaa kaikki sudenpennut ja seikkailijat sekä heidän kaverinsa Tammileirille partion jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta (katso ohjeet yllä).

Mikäli vanhemmat haluavat lähteä mukaan lähijohtajiksi tai työtehtäviin leirille, niin ota ensin yhteyttä Suviin, mutta kaikki halukkaat pääsevät varmasti mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti